Valsafari eller uppleva farten, det bestämmer ni… kanske både och!!!

Med 5st egna RIB-båtar är Special Sport School ett av Sveriges största RIB- företag. Vi genomför turer med RIB i Malmö, Helsingborg, Mölle,  Arild, Torekov, Båstad och Tylösand.

Vi är mycket måna om säkerheten och alla turer anpassas både efter era behov och vädrets påverkan. Samtliga passagerare utrustats med överlevnadsdräkter samt handskar/mössor vid behov.

Detta blir en upplevelse långt utöver det vanliga 😉

Upplev Kullaberg från kajak. Vi har all typer av kajaker, allt från Sit on Top kajaker till riktiga havskajaker.
En aktivitet för små grupper när vädret tillåter.

Fartygsbefäl Klass 8

När vintern kommer och båtarna ligger på land, tycker vi det är fantastisk att få utbilda!
Vi erbjuder därför fartygsbefäl Klass 8 via vårt utbildningsföretag limabravo.se. Kursen genomförs genom ett samarbete med Chalmers.

Anledningarna för den enskilde att ta Fartygsbefäl klass 8 kan vara flera. Själva examen klass 8 är framförallt kopplad mot handelssjöfartens mindre fartyg tex RIB, turbåt eller fiske. Men många av våra elever har fokus riktat på fritidsbåt över 12m där Transportstyrelsen kräver att befälhavaren har klass 8, Skepparexamen eller Kustskepparexamen.

Vi har valt att utbilda i klass 8 av två anledningar, dels att klass 8 inkluderar radarutbildning, vilket är ett krav om radar finns ombord. Samt att Chalmers och Transportstyrelsen möjliggör en paketering av utbildningen, som gör det möjligt för dig att ta examen på två helger plus självstudier.

Mer info på: http://limabravo.se